Оновлена версія Google Messages: новий дизайн і розширена функціональність

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Google продовжує вдосконалювати свій месенджер, додаючи новий дизайн своїм користувачам. Новий інтерфейс дозволяє користувачам отримувати більше інформації, хоча він трохи громіздкіший, ніж попередні версії. Вона вже доступна деяким користувачам у рамках бета-тестування, і незабаром її зможуть спробувати усі охочі.

Реклама

Серед ключових змін – можливість перегляду історії всіх розмов, яка відкривається після натискання на кнопку “Свіжі розмови”. У верхньому правому куті екрана також є функція швидкого пошуку. Користувачам також надається доступ до повного списку контактів, який замінив традиційну опцію “Нове повідомлення” у старих версіях програми.

Користувачі зазначають, що новий дизайн потребує більше місця на екрані, але це компенсується великою кількістю корисних даних та функцій. Очікується, що найближчим часом цей редизайн стане стандартним для всіх користувачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: