Vodafone розпочав масштабне оновлення: скільки це триватиме

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Vodafone — один з провідних операторів мобільного зв’язку та інтернет-послуг у світі, відомий своїми інноваційними рішеннями та широким спектром послуг для своїх абонентів.

Реклама

Компанія постійно працює над удосконаленням своїх технологій, щоб забезпечити надійний зв’язок для клієнтів.

ПрАТ «ВФ Україна», що входить до групи Vodafone, наразі проводить модернізацію білінгу та технічні роботи з впровадження нових вимог законодавства щодо перенесення телефонних номерів.

Про це повідомляє Телеграм – канал MZU – Мобільний Зв’язок України.


Ці роботи потребують технічного обслуговування та налаштування телекомунікаційного обладнання.

У зв’язку з цим можуть виникати труднощі з повідомленням абонентів про дзвінок на перенесений номер. Під час дзвінка до абонентів, які перенесли свої номери до інших операторів, не буде програватися звуковий сигнал з голосовим повідомленням «Номер перенесено».

Vodafon просить вибачення за тимчасові незручності. Дата завершення робіт буде повідомлена окремо, проте роботи будуть завершені не пізніше 01.01.25.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоUkrainianwall.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: