Samsung Galaxy Buds 3 Pro розчарують шанувальників зміною фірмового дизайну

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Перед швидкою та масштабною презентацією нових пристроїв Samsung у мережі з’явилося зображення майбутніх навушників флагманських Galaxy Buds 3 Pro.

Реклама

Промо-постером поділився авторитетний інсайдер Еван Блас. Він наклав фільтр мозайки, щоб уникнути юридичного переслідування від компанії. Однак за силуетом навушників стає ясно, що Samsung відмовляється від знайомого дизайну у вигляді бобів. Це може стати найбільшою зміною дизайну бездротових навушників бренду з моменту їх появи.

Силует нагадує Apple AirPods Pro. Така конструкція може дати кілька переваг, у тому числі покращення якості зв’язку, оскільки мікрофон, швидше за все, розташовуватиметься на ніжці. Крім того, перехід на новий дизайн дозволить встановити більшу батарею, а також нові аудіокомпоненти у корпус.

За чутками, Samsung представить нові навушники вже 10 липня разом із телефонами Galaxy Z Fold 6 та Galaxy Flip 6.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: