Polestar Phone тепер офіційно представлений як ребрендований Meizu 21 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого року виробник електромобілів Nio випустив свій власний смартфон, і це, здається, викликало шалений ажіотаж серед його конкурентів. Сьогодні, точно за графіком, компанія Polestar анонсувала свій перший смартфон під винахідливою назвою Polestar Phone, після кількох тижнів витоків, чуток і тизерів – вчора ми навіть побачили відео з розпакуванням новинки.

Polestar Phone створений компанією Meizu на базі пристрою 21 Pro, який був представлений ще в лютому. Це не випадково, адже і Polestar, і Meizu належать китайському автогіганту Geely.

Polestar Phone має чисту “скандинавську естетику дизайну надзвичайної простоти та розкоші”, і навіть логотип на задній панелі є “чудовим, стриманим та неочевидним”, як каже нам машинний переклад з китайської. Якщо вам цікаво, чому ми перекладаємо деталі про телефон з китайської, це тому, що Polestar Phone був запущений тільки для цього ринку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрій працює на базі SoC Snapdragon 8 Gen 3, діагоналлю 6.79-дюймовий LTPO OLED-екран з роздільною здатністю 1368×3192 120 Гц виробництва BOE та піковою яскравістю 1850 ніт, ультразвуковий зчитувач відбитків пальців, 16 ГБ оперативної пам’яті, 1 ТБ постійної пам’яті, потрійну тильну камеру (50 Мп основна з OIS, 13 Мп надширококутна, 10 Мп 3-кратна телефото з OIS), 32 Мп селфі-камеру, а також акумулятор ємністю 5050 маг з підтримкою дротової зарядки потужністю 80 Вт, бездротової зарядки потужністю 50 Вт, а також бездротової зарядки в реверсному режимі 10 Вт.

Телефон має захист від пилу та води за стандартом IP68. Він має розміри 164,98 x 74,42 x 7,98 мм і важить 214 г. Він пропонується лише в одному кольорі – Polestar White. До речі, його характеристики ідентичні характеристикам Meizu 21 Pro. Єдиний спосіб замовити Polestar Phone – через додаток Polestar.

Звичайно, головною перевагою цього пристрою є його тісна інтеграція з автомобілями Polestar – наразі це працює лише з Polestar 4. Polestar Phone також має апаратне забезпечення UWB, але поки що не підтримує його, це станеться пізніше через оновлення, яке увімкне цифровий автомобільний ключ. Те саме стосується функції генерації зображень у галереї зі штучним інтелектом, функції введення з допомогою штучного інтелекту, а також Polestar Link для безперешкодного зв’язку з іншими автомобілями, окрім Polestar 4.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.