HMD поверне легендарну Nokia 3210 вже цього року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

HMD, виробник телефонів Nokia, планує повернути культовий телефон Nokia 3210. За словами оглядача гаджетів Мукула Шарма (Mukul Sharma) на X, легендарна Nokia 3210 повертається в цьому році. На відміну від оригінальної пропозиції, нова Nokia 3210 буде телефоном з підтримкою 4G. Крім того, стали відомі деякі подробиці про перші смартфони під брендом HMD.

Якщо джерело не помиляється, то Nokia 3210 повернеться після тривалого часу. Оригінальний телефон був випущений 25 років тому, у 1999 році. Кажуть, що Nokia продала понад 160 мільйонів одиниць цього пристрою, який зараз вже не випускається. Джерело також повідомило, що Nokia 3210 4G буде доступний у трьох колірних варіантах – блакитному (Scuba Blue), чорному (Grunge Black) та золотому (Y2K Gold). На жаль, наразі нічого не відомо про характеристики телефону.

Окрім нового Nokia 3210, HMD також планує випустити смартфони Nokia 225 4G та 235 4G. Перший буде доступний у рожевому та темно-синьому кольорах, а от про відтінки другого поки що нічого не повідомляється. Всі три смартфони будуть бюджетними пропозиціями. Пізніше цього року HMD також планує випустити фліп-телефон у стилі Барбі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, джерело припустило, що HMD може незабаром випустити до п’яти смартфонів і планшетів під власним брендом. Серед них будуть HMD Pulse+, Pulse Pro, Legend, Legend+ та Legend Pro. HMD Pulse+ матиме 6,56-дюймовий дисплей і буде доступний у відтінку Midnight Blue. Pulse Pro буде пропонуватися в кольорах Twilight Purple, Black Ocea та Glacier Green. Обидві моделі матимуть 6 ГБ оперативної та 128 ГБ постійної пам’яті.

Жодних подробиць про характеристики чи кольори телефонів серії HMD Legend та планшета HMD T21 поки що не повідомляється. Оскільки ці пристрої отримали сертифікацію від деяких регуляторних органів, ми можемо очікувати, що вони з’являться на ринку дуже скоро. HMD представила бюджетні смартфони Nokia C22 і C32 з акумуляторами з тривалим терміном служби минулого місяця на виставці MWC 2024.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.