У Galaxy S25 Ultra може використовуватися той самий титан класу Grade 2, що і в Galaxy S24 Ultra

У Galaxy S25 Ultra може використовуватися той самий титан класу Grade 2, що і в Galaxy S24 Ultra
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з останніми повідомленнями, новий Galaxy S25 Ultra від Samsung може мати такий самий титановий корпус, як і його попередник, Galaxy S24 Ultra. У порівнянні з титаном вищого ґатунку, який використовується в інших пристроях, таких як Apple, Samsung вирішила використовувати титан 2-го ґатунку, який вважається менш якісним. Розбирання та аналіз Galaxy S24 Ultra показав, що він містить комбінацію алюмінію та титану, і Samsung змогла зберегти цю комбінацію в Galaxy S25 Ultra.

Одним з головних аргументів на користь використання титану 2-го класу є те, що він підходить для підтримки рамки Galaxy S25 Ultra. Як і у випадку з Apple, титанова рамка також містить алюміній для забезпечення кращого процесу з’єднання, і Samsung, можливо, вирішила використовувати титан 2 класу, щоб уникнути розшарування цих двох матеріалів. Такий підхід також може бути пов’язаний з надією на зниження виробничих витрат.

Можливо, Samsung вирішила продовжувати використовувати титан марки 2 з двох причин. По-перше, вартість є важливим фактором, саме тому компанія не використовувала титан 5 класу в попередній моделі Galaxy S24 Ultra; друга причина полягає в тому, що процес з’єднання простіше з титаном 2 класу, що також могло вплинути на рішення Samsung використовувати титан 2 класу в майбутній моделі Це могло вплинути на рішення Samsung використовувати титан 2 класу в наступних моделях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.