Представлено доступний планшет Huawei MatePad SE 11

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Huawei представила свій найновіший бюджетний планшет Huawei MatePad SE 11. Він доступний у кольорах Crystal Blue та Nebula Gray. Що ще відомо?

Реклама

MatePad SE 11 оснащений 11-дюймовим FHD+ дисплеєм із співвідношенням екрану до корпусу 85% та пікової яскравістю 400 нит. Хоча офіційні подробиці про процесор ще не відомі, очікується, що MatePad SE 11 буде оснащений чіпсетом Kirin 710A або Snapdragon 680, що працює під управлінням HarmonyOS 2.0. Він пропонує варіанти зберігання даних на 64 та 128 ГБ, а також варіанти оперативної пам’яті на 4, 6 або 8 ГБ.

Планшет оснащений 8-Мп задньою та 5-Мп фронтальною камерами. Завдяки підтримці стілус M-Pen Lite (продається окремо) планшет перетворюється на цифровий блокнот або полотно для малювання.

Можливості підключення включають Wi-Fi 2,4 та 5 ГГц, Bluetooth 5.1 та порт USB Type-C. Є й акумулятор ємністю 7700 мАг із швидкою зарядкою 22,5 Вт.

Цінову інформацію ще не оголошено, але бюджетною вона буде точно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: