Google анонсувала неочікувану подію Pixel на 13 серпня

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Google зазвичай проводить щорічний захід з презентації смартфонів Pixel у жовтні, але цього року все може бути значно іншим. Компанія щойно оголосила несподівану подію Pixel на 13 серпня, що відбувається приблизно за два місяці раніше, ніж зазвичай.

Реклама

Google не конкретизувала жодних пристроїв, але запрошення говорить:

“Ви запрошені на особисту подію Made by Google, де ми покажемо найкраще з штучного інтелекту Google, програмного забезпечення Android і портфелю пристроїв Pixel”.

Це досить неясно і може означати, що компанія просто хоче “показати” вже наявні, раніше офіційно представлені пристрої. Але ось перехід – в цей день о 10:00 ранку відбудеться ключовий виступ. І немає жодного сенсу мати виступ для пристроїв, які вже випущені, чи не так?

Якщо це дійсно новий апаратний продукт, очікуйте дебюту Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL, Pixel 9 Pro Fold і Pixel Watch 3 – або будь-якої комбінації з них.

Раніший захід може бути частиною стратегії Google з метою запобігти деяким витокам, оскільки протягом останніх років вона стикалася з великою кількістю витоків, коли практично кожен аспект кожного пристрою витікав за кілька тижнів до офіційного анонсу. Ми дізнаємося точно, що це буде менше ніж через два місяці, тому слідкуйте за подіями.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоtheverge.com

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ