Число активних користувачів пристроїв Huawei перевалило за 580 мільйонів на місяць

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Крім випуску «бети» HarmonyOS NEXT , на конференції HDC 2024 представники HUAWEI розповіли, що кількість користувачів пристроїв компанії перевищила позначку півмільярда. Також компанія розповіла, як її рекламна платформа допомагає брендам розвиватися.

Реклама

HUAWEI Developer Conference 2024 (HDC) спрямована в першу чергу на бізнес та розробників. У рамках заходу Global Eco Summit на HDC стало відомо, що за допомогою рекламної платформи Huawei Petal Ads компанія надає брендам можливість показати свій продукт китайської аудиторії, особливо в секторах люксових товарів та подорожей.

Це стало можливим завдяки розвитку софту для «розумних подорожей»: онлайн-перекладачів, а також додатків для швидких платежів за QR-кодами та засобами точної навігації. Такі програми відкрили рекламній платформі HUAWEI доступ до нової аудиторії, якою компанія ділиться з іншими брендами за допомогою фірмового сервісу Petal Ads.

До того ж у HUAWEI розповіли про нову метрику — Petal Business Index (PBI). З її допомогою можна глибше вивчити споживчі переваги щодо брендів, що входять до екосистеми HUAWEI.

Представники HUAWEI також розповіли про приклади успішної співпраці з брендами в рамках їхніх рекламних кампаній. Наприклад, провідна цифрова платформа Південно-Східної Азії під назвою Grab використовує Petal Ads для кращого позиціонування бренду та залучення китайської аудиторії.

Tinder також використовує рекламну платформу HUAWEI: сервіс заявив, що кількість установок програми значно зросла, як і кількість реєстрацій. Не менш значними результатами поділилося і Бюро розвитку туризму Андалусії (Іспанія). Завдяки Petal Ads рекламне охоплення під час «Золотого тижня» склало 10 млн унікальних користувачів при 80 млн переглядів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело4pda.to

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: