Facebook представить свою смарт-колонку вже цього літа

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Соціальна мережа Facebook вирішила не відставати від Apple, Google і Amazon, і випустить на ринок свій варіант розумної колонки.

За даними видання Digitimes, керівництво Facebook планує представити відразу два пристрої цього літа. Колонки під кодовими назвами Aloha і Fiona отримають 15-дюймові сенсорні екрани і ряд цікавих функцій.

“За даними джерел з виробничого ланцюга, Facebook планувала представити новинку в травні цього року. Однак плани довелося переглянути і перенести презентацію на липень. Причиною відстрочки релізу стало бажання розробників вдосконалити якість звучання гаджетів і доопрацювати програмне забезпечення “, – відзначає ресурс.

Джерела Digitimes також стверджують, що смарт-динаміки Facebook будуть відрізнятися один від одного. Модель Aloha буде більш просунутою, ніж Fiona і отримає ряд додаткових можливостей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Модель Aloha, яка надійде на ринок під офіційною назвою Portal, буде не тільки розуміти голосові команди користувача. Крім цього, в колонку вмонтують систему розпізнавання осіб, за допомогою якої власник смарт-динаміка зможе авторизуватися в Facebook “, – цитує Digitimes неназване джерело.

За даними видання, керівництво Facebook вже підписало ліцензійні угоди з Sony і Universal Music на надання користувачам смарт-колонок доступу до музичних колекцій лейблів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.