Коронавірус збільшив доходи ігрової індустрії на мільярди доларів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Світова ігрова індустрія, а також ринок онлайн-додатків виросли на 150 мільярдів доларів за рахунок рекордної кількості завантажень китайськими користувачами.

Про це пише The Finаncial Times з посиланням на аналітичну компанію AppAnnie.

Тільки через китайський інтернет-магазин Apple за тиждень, що почався 2 лютого 2020 року, було зроблено понад 222 млн завантажень. Середнє тижневе завантаження додатків протягом перших двох тижнів лютого підскочило на 40% в порівнянні з аналогічним періодом 2019 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Мільйони працівників і студентів використовували мобільні додатки для пошуку альтернативних способів відновлення повсякденної діяльності”,- AppAnnie

Видання повідомляє, що акції Tencent, найбільшого постачальника мобільних ігор в Китаї, знаходяться зараз на 20-місячному максимумі, а ринкова капіталізація компанії перевищує 500 млрд доларів.
Однак деякі компанії ігрової індустрії постраждали через коронавірус. Наприклад, Sony і Nintendo, поставки обладнання яких залежать від Китаю.

Якщо перебої в консольному виробництві там продовжаться, то Sony може обмежити випуск своєї консолі PlayStation 5, намічений на листопад, відзначає FT.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.