Без обладнання Huawei мережа 5G стане найдорожчою в історії США

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те, що три основних оператора в Китаї ще не запустили комерційні мережі 5G, всі вони старанно працюють над створенням відповідної мережі. 6 червня цього року Міністерство промисловості та інформаційних технологій видало комерційні ліцензії 5G трьом основним операторам.

Міністерство промисловості та інформаційних технологій підтвердило, що в цьому році три основних оператора Китаю встановлять 50 000 базових станцій 5G. У наступному році їх кількість буде збільшена до 680 000 станцій. При цьому Сполучені Штати поки планують побудувати всього 50 000 базових станцій 5G.

Джерела підтверджують, що у США серйозні проблеми з будівництвом мереж 5G. Через торговельної війни з Китаєм Сполученим Штатам дуже не вистачає 5G-обладнання. Вже зараз влада робить припущення, що мережа 5G в США буде дорогою і складною мережею в американській історії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аджіт Пай (Ajit Pai), голова Федеральної комісії із зв’язку США, оголосив, що Сполучені Штати інвестують 20,4 мільярда доларів в інфраструктуру 5G протягом 10 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.