“Нова армія” Huawei буде домінувати в світі всупереч санкціям США

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Рен Чженфей (Ren Zhengfei), засновник Huawei, відреагував на останні рішення Вашингтона про продовження тимчасового 90-денного дозволу на роботу Huawei з американськими компанія і коментар Дональда Трампа з цього приводу.

Засновник закликає співробітників компанії перейти в “бойовий режим” для досягнення цілей, при цьому він додав, що в даний момент компанія переживає критичний момент, але в підсумку Huawei буде домінувати на світовому ринку, незважаючи на санкції США.

“У першій половині року ми показали відмінні результати. Ймовірно, це пов’язано зі співчуттям наших китайських клієнтів і їх своєчасними платежами, що призвело до збільшення грошового потоку”, – Рен Чженфей.

Незважаючи на поточну кризу, Huawei в першій половині 2019 року змогла наростити продажі 23%. Цей успіх багато в чому пов’язаний з відмінними показниками продажів на китайському ринку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Через 3-5 років в Huawei буде текти нова кров. Після того, як ми переживемо найкритичніший момент в історії, народиться нова армія. Для чого? Щоб домінувати в світі”, – Рен Чженфей.

До 2021 року Huawei повинна бути повністю незалежна від американських технологій, додав засновник компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.