Індія повністю підтримує Huawei на тлі торгової війни між Китаєм і США

Китай давно є найбільшим ринком смартфонів, однак він також є перенасиченим, у зв’язку з чим місцеві виробники активно освоюють інші ринки.

Індія, яка посідає друге місце серед усіх країн за обсягом продажів смартфонів, є дуже привабливою для багатьох компаній, включаючи китайські. За підсумками минулого року лідером на ринку смартфонів Індії стала компанія Xiaomi, яка відсунула на друге місце південнокорейського виробника Samsung.

Компанія Huawei намагається посилити свої позиції в регіоні, де компанія вже укладає контракти на поставку обладнання 5G, на яке вона робить велику ставку. На тлі торгової війни між США і Китаєм, а також заборони 5G – обладнання Huawei в США деякі країни підтримують США. Однак Індія не входить в їх число. Виконавчий директор Huawei India Джей Чен (Jay Chen) заявив, що уряд країни не має жодних претензій до Huawei і підтримує компанію.

“За весь час, що мені доводилося спілкуватися з урядом Індії, ніхто жодного разу не заявив, що у наших продуктів є якісь проблеми. Вони завжди кажуть, що розуміють Huawei і не вважають нашу продукцію небезпечною або непридатною для використання”, – Джей Чен.

Huawei планує вкладати великі кошти в ринок Індії, відкриваючи нові лабораторії, які зокрема допомагатимуть розвивати екосистему 5G.

Раніше з’явилася інформація про те, що Німеччина та Італія також планують використовувати 5G-обладнання Huawei.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.