Vodafone, Київстар чи Lifecell: з ким вигідніше в карантині

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У зв’язку з карантином і режимом самоізоляції, жителі України почали більше дзвонити один одному і більше сидіти в інтернеті. Мобільні оператори «великої трійки» вносять свій посильний вклад в боротьбу з епідемією. Наприклад, пропонують пільгові тарифні плани, щоб зробити ізоляцію не настільки нудною і болючою. У якого ж з трьох операторів дані «карантинні» умови кращі? Давайте розберемося.

«Київстар»

В першу чергу, найбільший український оператор мобільного зв’язку подбав про студентів, переведених на електронну форму навчання. Їм надано безлімітний доступ до онлайн-лекторів Prometheus, а також до Вікіпедії. Також функціонує платформа, названа тегом # Простозалишайсявдома. Вона містить всі корисні для карантину пропозиції і сервіси. Надає компанія і безкоштовні на час надзвичайної ситуації консультації лікарів в додатку Doctor online.

Для тих, хто сидить удома і користується послугами «Київстар ТВ», розширено пакет розважальних та інформаційних телеканалів. Зокрема, доступні канали Nickelodeon і Плюсплюс.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бізнесмени, які переводять співробітників на віддалену роботу, отримають безкоштовний доступ до сервісів електронного документообігу та тім-менеджменту. До них відносяться Star.Docs, StarTeams, Microsoft Office 365, Віртуальна мобільна АТС.

Vodafone Україна

Другий за розміром оператор «Великої трійки» зробив до третього квітня безкоштовними частину своїх сервісів. До них належать такі:

  • Електронна бібліотека Vodafone Books.
  • Магазини додатків Vodafone Market і Vodafone Kids Market.
  • Дитячий клуб Vodafone – збірник контенту для дітей, від навчальних книг до мультфільмів.
  • Vodafone TV з пакетом «Амедіатека», яка дає доступ до найгучнішого кіно- і серіальних прем’єр.

На час карантину не буде тарифікуватися також доступ до найпопулярніших серед українців соціальним мережам. Те ж стосується і текстових і графічних повідомлень у всіх основних месенджерах.

Бізнесмени по достоїнству оцінять безлімітний пакет Office 365 від Vodafone, безкоштовний доступ до Infrastrucure as a Service (IaaS) і розширений пакет Vodafone IoT Monitor, призначений для розвитку так званого «інтернету речей».

Lifecell

Нарешті, третій великий оператор мобільного зв’язку в нашій країні надав безлімітний доступ до свого месенджер BiP, який дозволяє здійснювати дзвінки на будь-які мобільні номери, створювати конференції і не тільки.

Всі без винятку оператори України роблять безкоштовними дзвінки на найкорисніші під час епідемії номера. Це гарячі лінії МОЗ, Кабінету міністрів, Міністерства закордонних справ. Чи не буде тарифікуватися і трафік на такі сайти, як «Коронавірус в Україні».

Джерело: gsminfo.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.