Стільниковий оператор Vodafone запустив бюджетний тариф з 200 хвилинами розмов і 5 Гб інтернету

Як відомо, щоб використовувати голосовий зв’язок, мобільний інтернет і текстові повідомлення SMS необхідно на постійній щомісячній основі віддавати досить пристойні суми грошей, що можуть дозволити собі робити далеко не все, адже в такий непростий час багато українців можуть втратити роботу. На радість всіх тих, хто не хоче залишитися без телекомунікаційних послуг будь-коли в майбутньому з якихось причин, тепер нічого подібного вже зовсім точно гарантовано не трапиться, тому що стільниковий оператор Vodafone запустив новий тарифний план, який пропонує досить пристойний набір можливостей за дуже скромну суму грошей.

Кожна людина, яка підключить собі новий тариф, буде стабільно кожен місяць отримувати певні пакети можливостей, а витрачати все з таких можна на свій власний розсуд на будь-які цілі і потреби. Дана телекомунікаційна компанія, будучи однією з найбільших і найвідоміших у країні, вважає за необхідне залучити нових абонентів, а разом з тим утримати старих, за рахунок нових умов обслуговування.

В рамках нового тарифу, абонент Vodafone щомісяця отримуватиме 200 хвилин дзвінків на будь-які українські номери, а також 5000 Мб мобільного інтернету на максимальній швидкості в мережах всіх трьох поколінь. Такої високої швидкості точно вистачить на рішення абсолютно будь-яких завдань на свій власний розсуд.

Стільниковий оператор Vodafone гарантує, що всі включені в тарифний план пакети можливостей зможуть повноцінно працювати як в домашньому регіоні, так і за його межами на рівні всіх 24 областей України, де дана компанія надає свої послуги на постійній основі з використанням фірмового покриття в мережах 2G, 3G і 4G LTE.

Новий тариф від Vodafone отримав назву Vodafone 4G Smart S, коштує він 65 гривень на місяць, а підключити його можна двома способами:

  1. Вам повинно прийти спеціальне SMS з пропозицією підключити тариф.2. Ви можете придбати стартовий пакет, правда продається він досить дивно, наприклад його можна купити на розетці.

Vodafone 4g Smart S

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.