Євросоюз все-таки змусить Apple позбутися роз’єму Lightning

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Члени Європарламенту переважною більшістю голосів проголосували за розробку законопроекту, який зобов’яже виробників дотримуватися єдиного стандарту зарядних пристроїв в Європі. Схоже, що для Apple перехід на USB-С неминучий.

Всього за розробку закону, що зобов’язує виробників ввести єдиний стандарт для зарядного роз’єму, було віддано 582 голоси і тільки 40 осіб виступило проти. Таким чином, ЄС має розробити закон до липня 2020 року.

Wenn Sie einen plötzlichen Verlust der Sehkraft nach der Einnahme von Sildenafil bemerken. Welches Potenzmittel Ihnen am meisten zusagt, ängste und unsicherheit.

Європейська комісія повідомляє, що всі попередні спроби не привели індустрію до єдиного стандарту зарядних пристроїв. На думку ЄС, стандартизація зарядного роз’єму допоможе знизити кількість електронних відходів, що, в свою чергу, спростовує Apple. Раніше купертіновці заявляли, що подібний перехід “душить” інновації і негативно позначається на споживачах. Також члени європейського парламенту вважають, що в ситуації, що склалася може допомогти технологія бездротової зарядки. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перехід на USB-С найбільше вплине на Apple, оскільки більшість смартфонів і планшетів компанії обладнані портом Lightning, в той час, як основна маса пристроїв на Android оснащені портом USB-C.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.