ПриватБанк анонсував запуск нового сервісу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У ЗМІ з’явилася інформація про те, що ПриватБанк запустив новий сервіс, що поліпшує роботу онлайн-транзакцій.

На сайті банку повідомляється про те, що Mastercard і ПриватБанк запустили послугу для торговців, який значно збільшує відсоток закінчених платіжних операцій і підвищує рівень довіри клієнтів.

Мова йде про запуск токенів – індивідуальних номерів за прикладом мобільних гаманців, які дозволяють спростити процедуру оплати, так як більше користувачам не потрібно вручну вводити дані пластикової картки. Більш того, така система робить фізичну карту користувача безстроковою, так як навіть якщо термін дії фізичної карти закінчився, не потрібно нічого змінювати в онлайн системі – дані автоматично будуть збережені і синхронізовані з новою пластиковою карткою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сервіс називається Mastercard Digital Enablement Service for Merchants, який працює з онлайн гаманцями. Нова програма забезпечує оцифровку кожної транзакції, створюючи унікальну криптограму, що відповідає нормам EMV.

На думку Юрія Батхина, представника компанії Mastercard, заявив, що зараз близько 80% онлайн оплат залишаються незавершеними. Однак новий сервіс і можливість оплати за допомогою токенізації підвищити рівень закритих угод на 6%, що послужить підставою для підвищення якості бізнесу в Україні і підвищить рівень довіри до онлайн оплат. Токенізація вже доступна на деяких сервісах в Україні. Наприклад, MEGOGO.NET, OLL.TV, AUTOLUX і в системі Приват24.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.