Фахівці вияснили завдяки чому Apple знизить вартість компактного iPhone 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як раніше повідомив авторитетний інсайдер Джон Проссер, Apple має намір знизити вартість майбутньої серії смартфонів iPhone 12 в порівнянні з iPhone 11. Сьогодні джерела видання Sina Finance з’ясували, за рахунок чого компанії вийде зменшити вартість майбутнього компактного смартфона.

Apple зуміла домовитися про постачання OLED-екранів з китайським виробником BOE. За інформацією інсайдерів, Apple досягла вигідних для себе домовленостей, що дозволить компанії отримати необхідну кількість OLED-дисплеїв за вигідною ціною.

Apple було необхідно знайти нових постачальників OLED-екранів для нових смартфонів з cерії iPhone 12. Відомо, що всі чотири нових смартфона Apple будуть оснащені OLED-дисплеями. Компанія продовжить застосовувати РК-екрани тільки в менш дорогих моделях:iPhone SE, і новинці, яка готується до виходу в наступному році « iPhone SE 2 Plus ».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з даними Проссера, Apple випустить компактний 5,4-дюймовий iPhone 12 за ціною $ 649 ( 17 499 гривень) за базову версію. У порівнянні з iPhone 11 вартість майбутніх моделей iPhone з флагманської лінійки впаде на $ 50. Аналогічним чином Apple знизила ціну iPhone 11 в порівнянні з iPhone XR на $ 50, що позитивно позначилося на попиті серед споживачів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.