iPhone 12 подешевшає. Скільки він буде коштувати в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо вірити, останнім данним від авторитетного інсайдера Джона Проссера, базова модель з лінійки смартфонів iPhone 12 подешевшає в порівнянні з iPhone 11. Йдеться про компактний 5,4-дюймовий iPhone 12, який стане одним з найбільш малогабаритних смартфонів Apple за останні роки. Скільки цей пристрій буде вартувати в Україні?

За даними джерел Проссера, новий 5,4-дюймовий iPhone 12 буде продаватися за ціною від $ 649 за модель з базовим об’ємом сховища. Інсайдеру про це розповіли ті ж джерела, що в минулому місяці наперед розсекретили iPhone SE 2020 року. Тоді, нагадаємо, ми дізналися всі особливості і ціну смартфона за пару тижнів до анонсу.

Якщо інформація Проссера підтвердиться, то ціна 5,4-дюймового iPhone 12 в Україні становитиме в межах 23 тисяч гривень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В основі цього нескладного розрахунку вартості iPhone 12 лежить цінник останньої новинки покоління. Смартфон з офіційною ціною $ 399 продається в Україні за 15 тисяч, по передзамовленню, а стала ціна буде 17 тисяч за найменшу конфігурацію вбудованої пам’яті.

Таким чином, якщо нічого не зміниться до осені, то ціна iPhone нового покоління буде починатися від 23 тисячі гривень. Іншими словами, не дивлячись на зниження вартості смартфона в доларах, нас чекає підвищення його ціни в порівнянні з iPhone 11.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.