Оприлюднено докази рекордно якісної камери Xiaomi Mi 10 Youth Edition

Xiaomi навчила 48-мегапіксельну камеру «стрибати вище голови»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Приклади фотосемплів спрощеної версії флагмана Mi 10 за день до початку продажів.

Фотографії були опубліковані авторитетним інсайдером Мукул Шармою, який запевняє, що вони дійсно були зроблені за допомогою новинки, яка ще не вийшла на ринок під назвою Mi 10 Youth Edition. Покладаючись на отримані знімки варто визнати, що смартфон повністю виправдовує звання “доступного флагмана”, оскільки навіть в умовах складного освітлення, при максимальному зумі фотографії вийшли дуже деталізованими. Ось приклади роботи відразу декількох модулів камери, в числі яких ширококутний (0.6Х), головний (1Х), з 5-кратним оптичним і 50-кратним цифровим зумом.

У діапазоні до 300 доларів (8 150 гривень за поточним курсом) якість цих знімків знімків тягне на рекорд, бо гідних конкурентів у нового Xiaomi серед близьких за вартістю смартфонів немає. Найбільш перспективний з точки зору потенціалу сенсора і недорогий Xiaomi Redmi Note 8 Pro з 64 Мп-камерою, за результатами експертних тестів, не розкриває весь потенціал камери в повній мірі – Xiaomi, так історично склалося, не вміє оптимізувати алгоритми роботи камери в смартфони на базі процесорів MediaTek. Конкуруючий Realme XT з 64 Мп фотографує ще гірше, тому що молодому бренду не вистачає навичок в налаштуванні камер.

Всі інші смартфони в аналогічній ціновій категорії задовільняються бюджетними сенсорами камер і / або неякісною оптикою на додачу, в той час як Xiaomi не тільки отримала багатий досвід налаштування 48 Мп-камер в попередніх моделях (Xiaomi Mi 9T, Redmi Note 8T, Mi 9 Lite, Mi Mix 3, Mi 9, Mi A3 і ін.), але і першою, судячи з наявної інформації, випустить недорогий смартфон з високоякісним 5-кратним оптичним зумом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що на сьогоднішній день найбільш доступним смартфоном з таким зумом залишається Huawei P30 Pro вартістю мінімум 18 тисяч гривень.

Xiaomi почне продавати новий камерофон Mi 10 Youth Edition на китайському ринку дешевше 300 доларів ( 8 150 гривень) вже завтра.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.