Київстар запустив акцію за 30 гривень/місяць

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний оператор Київстар запустив новий тарифний план, який розрахований на абонентів, які частіше користуються інтернетом саме вночі, колись вже щось було подібне, і оператор вирішив повернути цю можливість. Відтепер клієнти компанії Київстар можуть отримати безлімітне користування мобільним інтернетом в період з 23:00 до 7:00 всього за 30 гривень на місяць.

За цю суму абоненти Київстар отримують додаткові 10 ГБ інтернету, чого цілком достатньо, якщо навіть сидіти в Мережі кожну ніч. Підключити цей тариф можна, набравши комбінацію *266*1 #. Перевірити залишок мегабайт можна за номером *266#. Також підключити будь-який тариф мобільного оператора можна через додаток “Мій Київстар”.

Однак, є деякі обмеження,щодо підключення цього тарифу, “Нічний” не можуть підключити користувачі пакетів “Київстар Онлайн 3G 2018”, “Професіонал”, “Київстар Дзвінки 2019”, “Київстар Дзвінки 2018″,” Без кордонів lite”, “Без кордонів lite “, “Онлайн без кордонів”, “Дзвінки без кордонів”. Крім того, цей тариф не поєднується з тарифним планом “День Онлайн”. Нічні мегабайти інтернету доступні лише вночі, о 7:00 годині ранку тарифікація починає відбуватися у відповідності з вашим основним тарифним планом. Невикористані мегабайти після завершення терміну дії тарифу анулюються.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, нещодавно найбільший оператор в Україні, компанія Київстар зобразив в себе на сайті статистику користування мобільним зв’язком та інтернетом під час карантину. Згідно цієї таблиці можна побачити, як громадяни дотримуються самоізоляції під час всесвітньої пандемії коронавірусу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.