Samsung розробила два користувальницькі процесори Exynos, які вийдуть у 2021 та 2022 році

Samsung розробила два користувацькі процесори Exynos, які вийдуть у 2021 та 2022 році
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Протягом останніх декількох років все частіше з’являлися чутки про розробку унікальних процесорів від компанії Samsung . Ця ініціатива породила Exynos M5, проте компанія вирішила залишити всі ці ідеї у 2019 році. Тепер новий документ свідчить про те, що Samsung планує ще два користувальницькі процесори на 2021 та 2022 роки, перш ніж покинути сегмент.

Інформація з’явилась від Android Authority йдеться, що в декількох профілях соцмережі LinkedIn працівники Samsung згадували кілька спеціальних процесорів CPU. Існують навіть профілі, в яких згадується неоголошений Exynos M6, в той час як інший профіль чітко згадує процесор ​​M7. Звичайно, жоден з цих чіпсетів ніколи не вийде на ринок.

Samsung розробила два користувацькі процесори Exynos, які вийдуть у 2021 та 2022 році

За словами видання, M6 та M7, ймовірно, планувались на 2021 та 2022 роки відповідно. У той час як M6, ймовірно, мав певну розробку, M7, ймовірно, ніколи не полишав рендери. Зараз, як повідомляється, Samsung працює над власним набором мікросхем Exynos для Google. Цей чіп може поставлятися з 5-нм процесом і вісьмома звичайними ядрами ARM Cortex.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми не знаємо, чи хтось колись випустить користувальницькі процесори Samsung. Зрештою, навіть існують петиції з проханням компанії припинити продаж смартфонів з чіпсетом Exynos. Звичайно, це не вплине на плани компанії щодо свого підрозділу Exynos, який особливо сильний зараз, коли інші компанії, такі як Vivo і навіть Google, починають робити на них ставку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.