Технології

Oppo придумала свій варіант квадратної камери в стилі iPhone 11

Share

Компанія Oppo вже майже підготувала смартфон, який отримав дивну назву Oppo A92s, проте найголовніше в ньому, це оригінальний дизайн головної камери.

Камера пристрою включає чотири датчика зображення і розміщена в квадратному блоці в лівому верхньому кутку задньої панелі. На перший погляд цей дизайн запозичений у iPhone 11 і Google Pixel 4, однак якщо придивитися, то камера виглядає все ж досить оригінально. Два модуля по діагоналі об’єднані один з одним, а також присутній світлодіодний спалах.

Інсайдер під ніком Xiaomishka, який регулярно першим видобуває цікаві новини про продукти Xiaomi, Redmi і не тільки, поділився інформацією щодо характеристик пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Отже, смартфон побудований на базі однокристальної системи MediaTek Dimensity 800, він оснащений екраном з отвором під здвоєну фронтальну камеру, який характеризується роздільною здатністю 120 Гц. Oppo A92s отримав 8 ГБ оперативної і 128 ГБ незалежної флеш-пам’яті.

У фронтальній камері використовується 16-мегапіксельний датчик зображення Sony IMX471 і допоміжний сенсор роздільною здатністю 2 Мп. В основній камері головним датчиком служить 48-мегапіксельний Sony IMX586. Додатково встановлено датчики роздільною здатністю 8, 2 і 2 Мп.

Ємність акумуляторної батареї Oppo A92s становить 4000 мА • год, пристрій підтримує швидку 18-ватну зарядку.

Ціна новинки складе 355 доларів(9,639 гривень за актуальним курсом), смартфон буде доступний в чорному, білому і рожевому колірних варіантах. Чи з‘явиться пристрій на українському ринку, і коли, поки не відомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Камера iPhone 16 Pro отримає п’ять основних оновлень, включаючи 6-кратний телеоб’єктив

    Майбутній випуск висококласних флагманів Apple, iPhone 16 Pro і 16 Pro Max, викликає значний ажіотаж,…

    29.04.2024

    Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях

    Незважаючи на заяву компанії Meizu про вихід з бізнесу смартфонів, в мережі з'явився ще один…

    29.04.2024

    “Київстар” змінює тарифи: які будуть оновлені

    Мобільний оператор "Київстар" анонсував зміни у 2-х своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього інтернету в рамках функції Суперсила.…

    29.04.2024

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024