У Китаї створять вітчизняну операційну систему

За повідомленням китайської корпорації China Electronics, компанії China Standard Software (CS2C) і Tianjin Kylin Information (TKC) спільно створять вітчизняну операційну систему.

Раніше думка, що Китаю необхідно терміново розробити власну незалежну операційну систему з єдиною технічною системою та екосистемою» висловив фінансовий директор China National Software and Service.

Операційна система NeoKylin Linux, розроблена CS2C, і серверна операційна система Kylin, розроблена TKC, є основними вітчизняними операційними системами на ринку Китаю. ОС NeoKylin Linux повністю підтримує основні відкриті апаратні платформи – від серверів до ПК, будучи сумісна більш ніж з 4000 програмних і апаратних продуктів.

Більш ніж за 10 років розробки серверної операційної системи компанія Kylin сформувала три лінії: серверну, настільну та вбудовану, а також варіант для систем, що використовуються для хмарних обчислень і великих даних. В системі використовуються розробки, захищені майже сотнею патентів.

В даний час продукція CS2C і TKC використовується на підприємствах сфери фінансів, енергетики, транспорту, охорони здоров’я та інших галузей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я