Новий рекорд. 90 млн завантажень однієї програми для iOS і Android за тиждень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це в кілька разів більше, ніж у конкурентів

25 вересня користувачі мобільних пристроїв, що працюють під управлінням iOS і Android, отримали можливість завантажити умовно безкоштовну гру Mario Kart Tour.

За перші 24 години додаток завантажили більше 20 мільйонів чоловік, а дохід від внутрішньоігрових продажів перевищив 1 мільйон доларів. За тиждень після виходу Mario Kart Tour скачали більше 90 мільйонів разів. Це робить її набагато більш успішною, ніж будь-яку іншу гру Nintendo.

Друге місце з результатом 14,3 млн завантажень за перший тиждень займає Animal Crossing: Pocket Camp, на третьому опинилася Super Mario Run з 13 млн завантажень. Слідом йде гра Fire Emblem Heroes, яку завантажили 8,1 млн разів за перші сім днів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Версію Mario Kart Tour для iOS Mario Kart Tour завантажили 36,5 мільйона разів, тоді як версія гри для Android була завантажена 53,5 мільйона разів. Хоча якщо оцінити дохід від внутрішньоігрових продажів, то iOS втричі перевершує Android: 9.6 проти 3,1 млн доларів.

Якщо говорити про користувальницьких витратах за перший тиждень, то Mario Kart Tour посідає третє місце з 12,7 млн ​​доларів. Перше і друге місця займають Fire Emblem Heroes і Super Mario Run з 28,2 і 16,1 млн доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.