Компілятор Huawei Ark з відкритим вихідним кодом стане доступний для завантаження вже завтра

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У червні цього року компанія Huawei представила свій власний компілятор Ark, який дозволяє прискорити плавність роботи системи на 24% і швидкість відгуку на 44%. Сторонні додатки для Android після перекомпіляції можуть працювати на 60% швидше.

На початку серпня компілятор Huawei Ark став тимчасово доступний для вільного завантаження, проте завантажити його змогли дуже небагато. Вчора Huawei офіційно повідомила про те, що фінальна версія компілятора з відкритим вихідним кодом вже готова. Вона стане доступна всім бажаючим вже завтра, 31 серпня 2019.

Huawei стверджує, що Ark є першим статичним компілятором, який повністю замінить мовну віртуальну машину і взагалі не вимагає інтерпретатора. Крім того, компілятор враховує ефективність розробки Java і ефективність часу виконання мови С. Режим статичної компіляції Huawei Ark дозволяє безпосередньо переводити динамічні функції мови в машинний код. Після установки програми смартфон може запускати його на повній швидкості, повністю усуваючи недоліки віртуальної машини і забезпечуючи значне підвищення продуктивності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.