Перший блокчейн-смартфон Finney і Ethereum подружилися

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Sirin Labs оголосила про інтеграцію популярного кріптовалютного гаманця MyEtherWallet (MEW) в перший в світі блокчейн-смартфон Finney, який представили в минулому році.

Користувачі зможуть отримати доступ до своїх коштів Ethereum через веб-інтерфейс MEWconnect без будь-яких додаткових завантажень. Також буде гарантований високий рівень безпеки протягом усього процесу транзакцій.

Користувачі десктопної і мобільної версії MEW отримали можливість придбати телефон Finney, сплативши покупку прямо з гаманця. Це перша подібна інтеграція, що дозволяє безпосередньо через кріптовалютный гаманець купувати товари. Якщо експеримент пройде успішно, то учасники ринку очікують появи інших товарів, пов’язаних з технологіями блокчейна, інтегрованих в електронні гаманці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Гаманець MEW є одним з найпопулярніших в кріптоіндустрії. Партнерство Sirin Labs і MyEtherWallet істотно спростить процес здійснення транзакцій. Ми впевнені, що партнерство з MEW прискорить процес масового поширення кріптовалют і спростить доступ до цифрових валют для всіх бажаючих. Завдяки зусиллям обох компаній по поліпшенню як безпеки, так і користувальницького досвіду, ми будемо продовжувати рости і приносити блокчейн і кріптовалюти в маси. В кінцевому підсумку це взаємовигідне партнерство, яке дозволить двом компаніям збільшити свою частку на ринку. Продукти один одного доповнюють.”,- Голова ради директорів Sirin Labs Кенес Ракішев

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.