Google займеться випуском фітнес-браслетів і розумних годинників

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google має в своєму портфоліо масу рішень – від смартфонів до розумних колонок. Проте з такими пристроями типу фітнес- трекерів у неї поки що не склалося: з подібних аксесуарів є тільки навушники Pixel Buds, які навряд чи можна назвати успішним продуктом. Але незабаром все може змінитися.

На сайті вакансій Google з’явилося оголошення про пошук ані багато ані мало – віце-президента, який буде відповідати за портативні пристрої. Вимоги до шукача відповідні: ступінь бакалавра в області машинобудування або електротехніки, 15 років досвіду в розробці користувальницьких електронних пристроїв, 12 років досвіду в створенні і виробництві електронних пристроїв силами власного виробництва та контрактних виробників, досвід роботи в апаратній інженерії. І це – мінімальні!

Словом, Google шукає досвідчену людину, яка могла б очолити цілий напрямок. І мова тут, природно, не про випуск ще одного продукту на кшталт Pixel Buds. У компанії явно замислюються про підкорення ринку пристроїв, що можна носити на тілі, значить, через якийсь час ми побачимо і фітнес-браслети, і розумні годинники Google.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.