У США з’явився Trailer Valet – електричний танк для парковки трейлерів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Паркування автомобіля з причепом – не найпростіше завдання для водія. Добре, якщо йдеться про невеликий вантажний причіп. Але якщо на буксирі великий човен, трейлер для коней або мобільний будиночок-караван, а місце для парковки тісне, то непросто доведеться навіть досвідченому водієві.

Як правило, на допомогу приходять спеціальні пристосування з зчіпним пристроєм, коліщатком і важелем для переміщення трейлера вручну, однак мускульної сили на таку вправу вистачить не у кожного. Тому непогано заробити на автолюбителів, які стикаються з подібними проблемами, сподівається фірма Trailer Valet з каліфорнійського містечка Сіті-оф-Індастрі, випустивши в продаж серію електричних паркувальників RVR.

У США з'явився Trailer Valet – електричний танк для парковки трейлерів - фото 238893

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
У США з’явився Trailer Valet – електричний танк для парковки трейлерів

Пристрій являє собою радіокерований візок на гусеничному ходу з щоглою-зчіпкою. Фірма запевняє, що RVR може працювати на будь-якому вигляді покриття, включаючи траву і бруд. Залежно від моделі в рух машинку приводять два або чотири планетарних мотор-редуктора. Крім них в алюмінієвому корпусі є літій-іонна батарея, для повної зарядки якої від побутової мережі потрібно півгодини. А пульт дистанційного керування дозволяє оперувати пристроєм на відстані до 12 метрів.

Компанія пропонує три моделі вантажопідйомністю 3500, 5500 і 9000 фунтів (1588, 2495 і 4082 кг) для одновісних та двовісних трейлерів. Самі танки-паркувальники при цьому важать від 20 до 35 кг. Правда, ціна кусається: найдоступніша модель RVR3 оцінюється в 2100 доларів, а за важку RVR9 доведеться викласти 4100 доларів. Втім, користувачі важких причепів рідко бувають людьми з невеликим достатком.

Джерело: newatlas

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.