Технології

Samsung презентувала нові топові дисплеї Odyssey OLED G9, ViewFinity S9 та Smart Monitor M8 у рамках виставки CES

Share

Сьогодні, 3 січня, компанія Samsung офіційно презентувала декілька нових моніторів у рамках виставки CES 2022. Протягом Consumer Electronics Show 2022 були продемонстровані моделі з серій Odyssey, ViewFinity та SmartMonitor. Ми пройдемось у кожній новинці, щоб ви могли зрозуміти, що собою представляє кожен представлений продукт.

Samsung Odyssey OLED G9

Перша новинка – Samsung Odyssey OLED G9. Тут використовується 49-дюймова OLED-панель з кривизною 1800R та відношенням сторін 32:9. Модель схожа на іншу новинку Odyssey, яка також була презентована в рамках CES 2023 – мова про 57-дюймовий Odyssey Neo G9. У монітора використовується роздільна здатність QuadHD, а також є підтримка технології Quantum Dot.

Як і Neo G9, модель спрямована на геймерів та пропонує низьку затримку на рівні 0.1 мілісекунди разом з частотою оновлення 240 Гц для плавного ігрового користувацького досвіду. Окрім цього, у OLED G9 є підтримка партнерських сервісів, як Amazon Prime Video, Netflix та YouTube, Xbox у рамках Samsung Gaming Hub та NVIDIA GeForce Now для клауд-геймінгу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ViewFinity S9

Ще одна крута новинка в актуальному модельному ряді Samsung – монітор ViewFinity S9. Він має 27-дюймову матрицю з роздільною здатністю 5K і, на відміну від Odyssey, призначений не для геймерів, а для креативних професіоналів – фотографів та графічних дизайнерів. Роздільна здатність складає 5210 х 2880 пікселів, покриття DCI P3 на рівні 99 відсотків, а показник Delta E складає менше 2.

Більше того, монітор оснащений технологією Color Calibration Engine, що відповідає за точність кольорів та яскравість. Є можливість змінювати баланс білого, гамму та баланс кольорів RGB для навіть кращої точності з використанням мобільного додатку Samsung Smart Calibration. Матове покриття дисплея зводить до мінімуму відблиски та відволікаючі фактори під час роботи. Підключення камер та інших девайсів відбувається через роз’єми USB-C і Thunderbolt 4. У комлпекті є веб-камера SlimFit з роздільною здатністю 4K.

Smart Monitor M8

Наостанок загадаємо про модель Smart Monitor M8, яка доступна у стильному і тонкому дизайні в розмірах 27 та 32 дюйми. В обох випадках використовується роздільна здатність 4К, є можливість змінювати висоту та кут нахилу. Модель доступна в синьому, зеленому, рожевому та білому кольорах.

Samsung Smart Monitor M8 сумісний з кріпленнями VESA та може використовуватися як хаб керування з підключеними девайсами до Samsung SmarThings Hub. Монітор оснащений інтегрованою веб-камерою SlimFit з роздільною здатністю 2K. Є захист з використанням технології Samsung Knox Vault.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Ben Jamin

Редактор який пише тільки чесні новини. Знає назви всіх смартфонів Samsung.

Опублікував
Ben Jamin
  • Останні записи

    Spotify не приймає нових умов App Store в ЄС і знову обходить правила Apple

    Spotify, один із найбільших стрімінгових сервісів у світі, зіткнувся з новими правилами App Store від…

    27.04.2024

    Виявлено новий банківський троян Brokewell, який атакує Android

    Експерти в галузі кібербезпеки б'ють на сполох у зв'язку з появою чергової модифікації шкідливого банківського…

    27.04.2024

    Як швидко позбутися води в динаміках смартфона без зайвого клопоту

    Якщо ви випадково попалили свій смартфон водою, не потрібно панікувати та вдаватися до екстремальних методів,…

    27.04.2024

    Названо ще 4 смартфони Xiaomi які не отримають оновлення

    Xiaomi оновила список продуктів EOS (End of Support) у квітні 2024 року, додавши до нього…

    27.04.2024

    Користувачі повідомляють про масові блокування Apple ID без пояснення причин

    Схоже, що сьогодні вночі користувачі Apple ID зіткнулися зі все більш поширеним збоєм. Люди пишуть…

    27.04.2024

    Чим погана зарядка смартфона від ноутбука

    Є два основні способи заряджання мобільних пристроїв. Зазвичай смартфони заряджаються "від розетки". І це правильний…

    27.04.2024