Samsung презентувала нові топові дисплеї Odyssey OLED G9, ViewFinity S9 та Smart Monitor M8 у рамках виставки CES

Сьогодні, 3 січня, компанія Samsung офіційно презентувала декілька нових моніторів у рамках виставки CES 2022. Протягом Consumer Electronics Show 2022 були продемонстровані моделі з серій Odyssey, ViewFinity та SmartMonitor. Ми пройдемось у кожній новинці, щоб ви могли зрозуміти, що собою представляє кожен представлений продукт.

Samsung Odyssey OLED G9

Перша новинка – Samsung Odyssey OLED G9. Тут використовується 49-дюймова OLED-панель з кривизною 1800R та відношенням сторін 32:9. Модель схожа на іншу новинку Odyssey, яка також була презентована в рамках CES 2023 – мова про 57-дюймовий Odyssey Neo G9. У монітора використовується роздільна здатність QuadHD, а також є підтримка технології Quantum Dot.

Як і Neo G9, модель спрямована на геймерів та пропонує низьку затримку на рівні 0.1 мілісекунди разом з частотою оновлення 240 Гц для плавного ігрового користувацького досвіду. Окрім цього, у OLED G9 є підтримка партнерських сервісів, як Amazon Prime Video, Netflix та YouTube, Xbox у рамках Samsung Gaming Hub та NVIDIA GeForce Now для клауд-геймінгу.

ViewFinity S9

Ще одна крута новинка в актуальному модельному ряді Samsung – монітор ViewFinity S9. Він має 27-дюймову матрицю з роздільною здатністю 5K і, на відміну від Odyssey, призначений не для геймерів, а для креативних професіоналів – фотографів та графічних дизайнерів. Роздільна здатність складає 5210 х 2880 пікселів, покриття DCI P3 на рівні 99 відсотків, а показник Delta E складає менше 2.

Більше того, монітор оснащений технологією Color Calibration Engine, що відповідає за точність кольорів та яскравість. Є можливість змінювати баланс білого, гамму та баланс кольорів RGB для навіть кращої точності з використанням мобільного додатку Samsung Smart Calibration. Матове покриття дисплея зводить до мінімуму відблиски та відволікаючі фактори під час роботи. Підключення камер та інших девайсів відбувається через роз’єми USB-C і Thunderbolt 4. У комлпекті є веб-камера SlimFit з роздільною здатністю 4K.

Smart Monitor M8

Наостанок загадаємо про модель Smart Monitor M8, яка доступна у стильному і тонкому дизайні в розмірах 27 та 32 дюйми. В обох випадках використовується роздільна здатність 4К, є можливість змінювати висоту та кут нахилу. Модель доступна в синьому, зеленому, рожевому та білому кольорах.

Samsung Smart Monitor M8 сумісний з кріпленнями VESA та може використовуватися як хаб керування з підключеними девайсами до Samsung SmarThings Hub. Монітор оснащений інтегрованою веб-камерою SlimFit з роздільною здатністю 2K. Є захист з використанням технології Samsung Knox Vault.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.