Apple змінює стратегію та починає працювати над розробкою нової технології

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інформаційне агентство Bloomberg з посиланням на власні джерела, повідомляє, що американські компанії остаточно визнали поразку на ринку 5G-пристроїв. Конкуренти з Китаю виявилися більш підготовленими до введення нового стандарту мобільних мереж. Однак Apple та Google планують в перспективі наступних років виправити цю тенденцію. Компанії очолили Next G Альянс, який буде займатися розробкою та впровадженням технології 6G.

Втім до презентації перших смартфонів та гаджетів з підтримкою 6G ще залишається, як мінімум декілька років. Оскільки 5G-покриття наразі має лише локальний статус. В деяких країнах цей стандарт досі залишається недоступним. Цікаво, що експерти прогнозують появу 6G лише після 2030 року. Apple починає готуватися заздалегідь, щоб не програти конкуренцію китайським компаніям знову.

Bloomberg повідомляє, що Apple вже займається пошуком кваліфікованих кадрів, насамперед, інженерів, які будуть займатися розробкою 6G. Безумовно, нова система бездротового мобільного зв’язку здійснить вагомий вплив на нові продукти американського технологічного гіганта.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.