Xiaomi представила інноваційну технологію телескопічних лінз для смартфонів, як в дзеркальних фотоапаратах

Сьогодні компанія поділилася успіхами розробки власної системи телескопічних лінз. Xiaomi вдалося створити телескопічний об’єктив з надвеликою апертурою, що дозволяє збільшити чіткість на 20% і світловий потік на фантастичні 300%. Щоправда, розробники поки не повідомили, в якому смартфоні з’явиться це рішення і коли буде налагоджено виробництво.

За останні кілька років якість фото- і відеозйомки мобільних пристроїв сильно зросла, і останнім нововведенням в покращенні якості знімків і записів є перископічні телеоб’єктиви. У Xiaomi вирішили піти далі, розробляючи більш досконале рішення, і сьогодні можна сказати, що розробникам це вдалося.

На представлених відео можна помітити, що телескопічна лінза висувається так само, як і в дзеркальних цифрових фотоапаратах. Використовуваний об’єктив має велику діафрагму, що дозволяє досягти кращих оптичних результатів, незважаючи на компактність модуля.

Скоріш за все перший смартфон з новою технологією телескопічних лінз з’явиться вже в наступному році. Можливо, побачити інновацію вживу можна буде в смартфонах серії MIX.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.