Для користувачів G Suit в Gmail стала доступна функція Google Voice

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зручнішим користування Google Voice роблять в Google для абонентів G Suit. Оновлено, випущене компанією, дозволить інтегрувати службу голосових викликів в Gmail. При цьому користувачі зможуть здійснювати та приймати виклики без необхідності перемикати вкладки.

Нова функція була анонсована в офіційному блозі Google. Крім того, компанія додала GIF зображення, в якому презентована інтеграція в дії.

Для користувачів G Suit буде доступна аналогічна панель, до якої вони вже звикли, користуючись іншими інтерпретаціями Google Voice. Нова функція буде доступна в версіях браузеру для робочого столу Gmail.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В мобільному додатку будуть нові функціональні можливості. Користувачі зможуть переносити дзвінки на запропонований контакт або ж вручну додавати номер в декілька кроків. Передавання виклику доступне в голосовому режимі на Android, iOS та в інтернеті.

Найближчими днями опція перенесення викликів буде впроваджена компанією. Також Google розпочне додавати Google Voice в Gmail. Раніше ми повідомляли про те, що Google почав виправляти помилки в шкалі часу Google Maps.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.