Google створила власне кладовище загиблих проектів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі часто засмучуються, коли компанія Google “радує” їх черговим оголошенням про закриття чергового сервісу. У мережі навіть запустили цифрове кладовище старих продуктів компанії Killed By Google. Тепер Google вирішила по-своєму почати святкувати Хелловін і створила власне кладовище закритих проектів.

Правда, поки воно реалізовано тільки у вигляді сезонного “лякаючого ” плаката в головному холі кампуса компанії в Сіетлі. Фотографію плаката опублікувала одна зі співробітниць, Дана Фрід (Dana Fried), на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

На постері зображені надгробки для таких проектів, як легендарний Google Reader, Picasa, Google Buzz, Orkut, Google Wave і Google+. І якщо про деякі з них можна згадати без жодного жалю, то Google Reader явно заслужив великих почестей-надгробок рази в два побільше або персональну гробницю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Улюблений багатьма Google Reader для читання RSS мертвий вже більше шести років. Коли Google оголосила про його закриття, користувачі зіткнулися з цією проблемою. GReader був настільки хороший, що просто не дозволив своїм конкурентам вижити і гідної заміни йому не було. Особливо сильно це відчули ті, хто професійно залежить від RSS-рідерів. Що ж, тепер Google хоча б віддала Google Reader деяку данину поваги.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.