OnePlus 13 може стати дорожчим у порівнянні з OnePlus 12

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія OnePlus готується до запуску наступного флагманського смартфона OnePlus 13 вже 31 жовтня в Китаї. Компанія поступово ділиться подробицями про цей пристрій, вже показавши його дизайн.

Реклама

Що ще відомо про новинку

Перед запуском з’явилася інформація щодо вартості китайської версії. Очікується, що OnePlus 13 коштуватиме 4699 юанів ($659). Це на 400 юанів ($56) більше, ніж коштував OnePlus 12. Наразі вже підтверджено, що OnePlus 13 працюватиме на останньому флагманському процесорі Snapdragon 8 Elite. У нього буде до 24 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5X та до 1 ТБ сховища UFS 4.0. Це поєднання параметрів принесе високу продуктивність. Пристрій вже набрав 3094447 балів у бенчмарку AnTuTu.

Для відведення тепла смартфон буде оснащено другим поколінням системи охолодження Tiangong Cooling System Pro. Програмні функції, такі як Tidal Engine, Aurora Engine, E-Sports Independent Graphics Engine та AI Acceleration Solution, покращать як продуктивність, так і досвід користувача.

OnePlus 13 буде запропонований у трьох колірних варіантах: білий White Dew Morning Light, синій Blues Hour та Obsidian Secret Realm. Екран має вигини на всі боки.

Основна камера має роздільну здатність 50 Мп, а всього ззаду їх три. Очікуються такі функції, як оптична стабілізація зображення та режим нічної зйомки.

OnePlus 13 працюватиме на ColorOS 15 поверх Android 15. Глобальна версія запропонує оболонку OxygenOS 15, яка буде анонсована 24 жовтня .

Смартфон обладнаний акумулятором із підтримкою провідної зарядки потужністю 100 Вт та магнітної бездротової зарядки потужністю 50 Вт.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ