iPhone 12 отримає глобальні зміни всередині

iPhone 12 отримає глобальні зміни всередині
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У смартфонах з лінійки iPhone 12 буде перероблена внутрішня конструкція. На це вказав опублікований знімок оновленої материнської плати, призначеної для однієї з моделі iPhone 12, які готуються до запуску в другій половині року.

iPhone 12 отримає глобальні зміни всередині

Материнська плата iPhone 12 має більш витягнуту форму в порівнянні з аналогами з iPhone 11 і iPhone 11 Pro. З чим конкретно пов’язана зміна форми невідомо. Згідно з написом на материнській платі, вона була виготовлена ​​в перший тиждень жовтня 2019 року. Це збігається з традиційними термінами виробництва материнських плат для нових моделей iPhone.

Також знімок вказав, що постачальником модулів флеш-пам’яті для iPhone 12 залишиться компанія Samsung. За розкритою раніше інформацією, нові iPhone отримають подвоєний обсяг пам’яті в базовій комплектації. Відомо, що менш дорогі iPhone 12 і iPhone 12 Max вийдуть з 128 і 256 ГБ вбудованої пам’яті, а флагманські iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max – з 128, 256 і 512 ГБ пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше користувачі назвали компактний і менш дорогий 5,4-дюймовий iPhone 12 найбажанішим смартфоном з нової лінійки Apple. Новий iPhone 12 повинен стати на $ 50 дешевшим в порівнянні з iPhone 11.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.