Компактний iPhone 12 став вибором більшості потенційних покупців

У 2020 році компанія Apple випустить рекордну кількість нових флагманських смартфонів – відразу чотири штуки. Смартфони будуть сильно відрізнятися між собою характеристиками, габаритами і ціною, що дозволить споживачам вибрати ідеальну для себе модель. Користувачі iPhone обговорили майбутні смартфони Apple і розповіли, яку модель вони планують купувати.

Компактний iPhone 12 став вибором більшості потенційних покупців

Численні витоки неодноразово підтвердили, що Apple випустить чотири нових смартфона:

  • 5,4-дюймовий iPhone 12 (OLED-екран, дві камери, 5G),
  • 6,1-дюймовий iPhone 12 Plus (OLED-екран, дві камери, 5G),
  • 6,1-дюймовий iPhone 12 Pro (OLED-екран, три камери + ToF, 5G),
  • 6,7-дюймовий iPhone 12 Pro Max (OLED-екран, три камери + ToF, 5G).

Всі нові смартфони Apple отримають оновлений дизайн. Корпуси смартфонів матимуть перероблену форму в стилі iPad Pro останніх двох поколінь. Головною відмінною рисою корпусів стануть прямокутні грані замість закруглених, використовуваних Apple у всіх флагманських моделях, починаючи з iPhone 6/6 Plus.

Опитування користувачів на популярному ресурсі Reddit показаkj, що найбільше всіх майбутніх покупців зацікавив компактний 5,4-дюймовий iPhone 12. Стартова модель з лінійки нових iPhone привертає зменшеними габаритами і зниженою ціною.

Раніше стало відомо, що 5,4-дюймовий iPhone 12 буде схожим з iPhone SE 2-го покоління за габаритами. При цьому, ціна моделі повинна скласти $ 649 – на $ 50 менше в порівнянні з iPhone 11.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.