Дизайн і ключові характеристики Huawei P Smart S витекли в мережу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

HUAWEI готується до випуску нового смартфона в середньому ціновому сегменті під назвою P Smart S. Про це повідомив авторитетний інсайдер Еван Бласс, відомий під ніком evleaks. Інформатор не тільки опублікував рендери пристрої, які розкривають його дизайн, але і повідомив ключові специфікації майбутньої новинки.

Згідно витоку, гаджет отримає плоский дисплей з каплевидним вирізом під фронталки, закруглену з боків задню кришку і потрійну тильну камеру з роздільною здатністю основного датчика 48 Мп. Судячи з відсутності сканера відбитків пальців на задній кришці і кнопки включення, смартфон оснастять AMOLED-матрицею. Пристрій буде представлено в трьох варіантах колірного оформлення: чорному, зеленому і синьому з градієнтом.

З чуток, «серцем» HUAWEI P Smart S стане мобільна платформа Kirin 710 – на базі такого ж чіпа побудована і модель P40 Lite. Інші специфікації апарату інсайдер не повідомив. Очікується, що новинка буде представлена ​​найближчим часом, але точна дата анонса і вартість пристрою поки невідомі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.