Samsung випустила бюджетний Galaxy-смартфон з потужною батареєю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Південнокорейський виробник Samsung офіційно представив нову модель мобільного телефону – Galaxy A21s. Від свого попередника – без букви “s” в кінці – новинка відрізняється поліпшеними настройками камери.

Компанія також передбачила різні варіанти оперативної пам’яті – 3 ГБ, 4 ГБ або 6 ГБ. Тоді як ємність вбудованого сховище є тільки на 32 ГБ і 64 ГБ. Акумуляторна батарея – на 5 тис. мАг (підтримує 15-ватну зарядку).

Дизайн апарату схожий на більш ранню модель. Діагональ дисплея становить 6,5 дюймів (Super AMOLED) зі співвідношенням сторін 20:9. Смартфон оснащений 13-мегапіксельною селфі-камерою. Основний модуль складається з чотирьох об’єктивів: на 48 мегапікселів і 8 мегапікселів, а також ще пари по 2 МП – один датчик глибини, а інший – для макрозйомки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сканер відбитків пальців розташований на задній стороні корпусу мобільного телефону. За швидкодію відповідає восьміядерний процесор з тактовою частотою 2 ГГц.

Гаджет працює під управлінням мобільної операційної системи Android 10 з фірмовою оболонкою OneUI.

За кордоном телефон можна буде придбати з 19 червня за орієнтовною ціною 200 євро. Коли він з’явиться в Україні – поки невідомо. Варіанти корпусу Galaxy A21s можуть бути чорного, білого, синього і червоного кольорів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.