Головний конкурент iPhone SE 2020 буде набагато дешевший

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше повідомлялося, що компанія Google представить свій новий бюджетний смартфон під назвою Google Pixel 4A вже 22 травня, однак, згідно з найсвіжішими даними, презентація були перенесена на червень.

Протягом останніх місяців ходили чутки про те, що ціна Google Pixel 4A буде починатися з позначки 399 доларів. Але на цьому тижні відоме видання 9to5Google опублікувала ексклюзивну інформацію про те, що Google вибрала більш агресивну цінову політику. Згідно з новими даними, версія Google Pixel 4A, яка оснащена 128 ГБ флеш-пам’яті, буде коштувати 349 доларів. А адже очікується ще і версія з 64 ГБ пам’яті.

Це може негативно позначитися на продажах iPhone SE, який компанія пропонує своїм покупцям за ціною 399 доларів за базову версію, оснащену 64 ГБ флеш-пам’яті. Багато аналітиків вважають ці смартфони прямими конкурентами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За наявними даними, Google Pixel 4A отримає екран OLED діагоналлю 5,81 дюйма роздільною здатністю  2340 х 1080 пікселів з отвором для фронтальної камери роздільною здатністю 8 Мп в лівому верхньому кутку. Очікується, що пристрій буде оснащено однокристальною системою Qualcomm Snapdragon 730 і 6 ГБ оперативної пам’яті. Смартфон отримає акумулятор ємністю 3080 мА · год, підтримку 18-ватної швидкої зарядки і одинарну основну камеру роздільної здатності 12 Мп.

Згідно даних які просочилися в мережу документу Vodafone, оператор планує почати продавати Google Pixel 4a з 5 червня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.