Скільки буде коштувати iPhone 12 з інноваційним дисплеєм 120 Гц

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple має намір оснастити два смартфона з лінійки iPhone 12 дисплеями з частотою оновлення кадрів 120 Гц. Скільки коштуватимуть нові iPhone з дійсно помітним нововведенням? Підрахували з урахуванням цін на iPhone 12, оприлюднених інсайдером Джоном Проссером на початку травня.

Про плани Apple по оснащенню нових iPhone екранами з підвищеною частотою оновлення кадрів повідомив інсайдер Макс Вайнбах. Він з’ясував, що Apple додасть підтримку технології Pro Motion в iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max, в найбільш дорогі моделі з лінійки.

Технологія Pro Motion, що вперше з’явилася в iPad Pro, вона забезпечить нові iPhone можливістю відображення певних типів контенту з частотою 120 Гц. У такому випадку зображення на екрані нових iPhone буде відрізнятися підвищеною плавністю, різниця в яких сильно помітна в порівнянні з 60-герцовими екранами. При цьому, частина непідтримуваного контенту буде відображатися з частотою 60 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Скільки ж коштуватимуть нові iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max з унікальними для смартфонів Apple дисплеями? Згідно з даними Джона Проссера, доларова вартість смартфонів не зміниться в порівнянні з iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max. Ціна 6,1-дюймового iPhone 12 Pro повинна скласти $ 999, 6,7-дюймового iPhone 12 Pro Max – $ 1099.

Ціни смартфонів в гривнях знаходяться під великим питанням. Раніше компанія Apple випустила iPhone SE 2-го покоління за ціною, розрахованою з урахуванням курсу гривні. Якщо Apple випустить смартфони з лінійки iPhone 12 по аналогічній вартості, то вартість iPhone 12 Pro складе 35 999 гривень, а iPhone 12 Pro Max – 39 999 гривень .

Проте, не виключено, що для флагманських моделей Apple збереже колишні ціни, ідентичні вартості iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max. У такому випадку ціна iPhone 12 Pro в Україні складе 32 999 гривень, iPhone 12 Pro Max – 35 999 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.