Майбутні iPhone 12 отримають вперше 120 Гц дисплей Pro Motion

Щоправда, не всі моделі

Компанія Apple оснастить флагманські смартфони з лінійки iPhone 12 OLED-екранами з підтримкою технології Pro Motion, що забезпечує частоту оновлення 120 Гц.

Надплавні екрани отримають тільки iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max, тоді як у менш дорогих компактного 5,4-дюймового iPhone 12 і iPhone 12 Plus будуть дисплеї з частотою оновлення 60 Гц.

Майбутні iPhone 12 отримають вперше 120 Гц дисплей Pro Motion, айфон 12

Наявність у iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max екранів з частотою оновлення 120 Гц підтвердив перевірений інсайдер Макс Вайнбах. Згідно з його даними, частота оновлення дисплеїв нових iPhone буде змінюватися в залежності від активного контенту. Це означає, що деякий контент на iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max буде відображатися зі звичайною частотою оновлення 60 Гц.

За яких саме умовах на iPhone буде активуватися підтримка 120 Гц не уточнюється. За аналогією з iPad Pro останніх поколінь, де вже реалізована технологія Pro Motion, підтримку підвищеної частоти оновлення слід очікувати в іграх і деяких додатках. Однак не виключено, що додаючи технологію в iPhone, компанія Apple розширить діапазон її роботи.

Також Макс Вайнбах остаточно підтвердив, що нові iPhone будуть випущені в новому темно-синьому кольорі Navy Blue. Він замінить собою темно-зелений колір Midnight Green, в якому вийшли iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.