Оновлення iOS 13.5 значно покращить автономність iPhone

Оновлення iOS 13.5 позбудеться проблеми, через яку деякі iPhone під управлінням iOS 13.4.1 могли розряджатися швидше звичайного. Згідно відгуками бета-тестерів iOS 13.5, свіжа тестована збірка прошивки, що вийшла 6 травня, виправила гучне недопрацювання iPhone.

Про проблему з швидкою розрядкою iPhone під управлінням iOS 13.4 і iOS 13.4.1 стало відомо раніше. Частина користувачів iPhone поскаржилася на форумі Apple на погіршену автономність. В окремих випадках iPhone могли розряджатися по 1% в три хвилини.

Згідно відгуків користувачів, які займаються тестуванням iOS 13.5, в останній бета-версії подібного не спостерігається. Не виключено, що проблема вирішилася завдяки установці чергового оновлення.

Крім цього, в iOS 13.5 буде підвищена продуктивність. Порівняння швидкості роботи різних моделей iPhone під управлінням iOS 13.5 beta 4 і iOS 13.4.1 показало перевагу нової прошивки Apple. Різниця помітна в часі включення iPhone, темп слайду анімації і запуску додатків.

 

Apple знаходиться на завершальній стадії розробки iOS 13.5 Фінальна версія прошивки повинна вийти протягом найближчих тижнів. Відзначимо, що спочатку прошивка мала назву iOS 13.4.5. Але після Apple змінила її назву на iOS 13.5.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.