Huawei P40 Pro отримав нову функцію камери і став якісніше знімати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei почала поширювати свіже оновлення фірмової оболонки EMUI для користувачів флагманських камерофонів Huawei P40 і P40 Pro.

Апдейт EMUI 10.1.0.126 приносить не тільки виправлення помилок і підвищення стабільності роботи, але і нову функцію камери. Нею стала превью «картинка-в-картинці» для модуля телефото при використанні 15-кратним збільшенням та більш високим ступенем наближення. В результаті, користувачеві буде простіше навести на потрібний об’єкт. 

Крім того, була оптимізована робота системи штучного інтелекту для підвищення якості знімків, покращено якість знімків в ряді сценаріїв, а кольори стали більш природними і реалістичними. Також була оптимізована швидкість роботи WLAN і покращено відображення сповіщень. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На даний момент оновлення EMUI 10.1.0.126 доступно для китайських користувачів Huawei P40 і P40 Pro. Очікується, що незабаром ця версія оболонки з’явиться і для міжнародних моделей. 

Відзначимо, що на даний момент Huawei P40 Pro займає перше місце в рейтингу DxOMark за якістю зйомки на основну камеру з результатом 128 балів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.