Стали відомі головні відмінності Meizu 17 та Meizu 17 Pro

8 травня компанія Meizu покаже одразу два флагмани: Meizu 17 — дешевший, і Meizu 17 Pro-дорожчий. Час вже розібратися чому другий смартфон буде дорожчим і чим він кращий. На усі ці запитання знайшов відповіді добре проінформований китайський інсайдер.

Як виявилося, за ключовими і навіть другорядними параметрами Meizu 17 і 17 Pro-це одна і та ж модель. Не очікується відмінностей ні по частині платформи, ні по частині камери. І навіть обсяги пам’яті повинні бути однакові. У чому ж тоді різниця? У Meizu 17 Pro, на відміну від молодшого брата, буде бездротова зарядка, пам’ять LPDDR5 замість LPDDR4X, і керамічний корпус. За попередніми даними вартість цієї моделі стартує з позначки $640, в той час як Meizu 17, звісно, буде дешевшим.

Якщо вже по більшості характеристик ці моделі уніфіковані, значить вони отримають екрани OLED діагоналлю 6,5 дюйма з кадровою частотою 90 Гц, SoC Snapdragon 865, акумулятори ємністю 4500 мАг, фронтальні камери роздільною здатністю 32 Мп і багатомодульні основні камери з головним датчиком роздільною здатністю 64 Мп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.