Pixel 4a можуть представити в середині травня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Pixel 4a від компанії Google очікували на щорічній травневій конференції Google I / O, але вона була скасована через коронавірус. Незважаючи на сиутацію, деякі інтернет джерела повідомляють про те, що смартфон представлять вже незабаром, а в продаж на території Європи він надійде в кінці травня.

Джерело посилається на дані внутрішньої документації оператора Vodafone в Німеччині. Згідно з цими документами, в роздрібній мережі оператора зв’язку апарат стане доступний 22 травня. Це побічно означає, що Google може офіційно представити смартфон в період з 12 по 14 травня, адже саме в ці дні повинна була відбутися конференція Google I/O.

Передбачається, що запуск Pixel 4a буде проходити таким же чином, як і у випадку з Pixel 4. Нагадаємо, смартфон Pixel 4 виробник представив 15 жовтня минулого року, відразу ж відкривши можливість оформлення попереднього замовлення. Перші поставки пристроїв почалися 24 жовтня, через всього 9 днів після презентації. Якщо відомості про те, що Pixel 4a надійде в продаж в Німеччині 22 травня вірні, то він дійсно може бути презентований в зазначений раніше період часу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто відзначити, що оператор Vodafone може почати продажі Pixel 4a на кілька днів пізніше, ніж інші оператори і магазини. Навіть якщо це так, ймовірність того, що до кінця травня новий смартфон Google з’явиться у вільному продажу за межами США, досить велика.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.