Велика презентація Xiaomi пройде 30 квітня. Буде представлено два бюджетні смартфони

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Компанія Xiaomi готує масштабну презентацію, на якій повинні представити відразу декілька недорогих смартфонів.

Xiaomi вже офіційно оголосила, що 30 квітня відбудеться презентація нових смартфонів – Mi Note 10 Lite і лінійки смартфонів Redmi Note 9, в якій повинно бути кілька моделей. Можливо, компанія готує сюрпризи, наприклад, новий Pocophone F2, але інформації про це поки немає.

За дизайном Mi Note 10 і Mi Note 10 Lite дуже схожі – різниться тільки оформлення модуля камери.

Mi Note 10 Lite стане здешевленою версією майже флагмана Mi Note 10. Замість камери з рекордною роздільною здатністю у 108 Мп він отримає більш скромний модуль на 64 Мп і ще чотири камери. В іншому «лайт»-версія буде мало чим відрізнятися від оригінальної моделі. Він успадкує процесор, акумулятор, великий OLED-дисплей з вигинами з боків і вбудованим в нього сканером відбитків пальців.

Характеристики Xiaomi Mi Note 10 Lite:

  • Дисплей – 6,47 дюйма, Full HD +, OLED, 19: 9
  • Камера: основна 64 Мп + 8 Мп + 8 Мп + 5 Мп + 2 Мп
  • Акумулятор – 5260 мАг з швидкою зарядкою 30 Вт
  • Процесор – Snapdragon 730G

Інформації про вартість Mi Note 10 Lite ще немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Які саме моделі представлять в лінійці Redmi Note 9 теж невідомо. Швидше за все, це буде ультрабюджетний Note 9 і більш просунутий Note 9 Pro.

Молодша модель Note 9 отримає 6,53-дюймовий IPS-дисплей з Full HD + розільною здатністю і акумулятором на 4920 мАг. Відомо, що смартфон працює на процесорі з максимальною тактовою частотою 2 ГГц – це повинен бути один з недорогих чіпів MediaTek. Оперативної пам’яті буде до 6 ГБ, а постійної – до 128 ГБ. Ще є інформація про чотирьох камерах, але інші подробиці поки приховані.

Головне, не плутати нові Redmi Note 9 і Note 9 Pro з іншим смартфоном – Redmi Note 9S, який з’явиться в продажу з 7 травня в Україні. Це різні моделі, наприклад, в 9S немає NFC.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.