Xiaomi Mi Note 10 Lite пройшов сертифікацію і готується до виходу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще в кінці минулого року були представлені два продуктивних смартфона від Xiaomi. Ними стали моделі Mi Note 10 і Mi Note 10 Pro, які отримали на той момент 108-мегапіксельну камеру. Але дуже скоро до цих пристроїв приєднався ще один девайс з цієї серії – Mi Note 10 Lite. На даний момент ця модель вже пройшла сертифікацію у Національній комісії з мовлення та телекомунікацій Таїланду. У базі даних цього агентства модель фігурує під назвою M2002F4LG.

А тепер коротко пробіжимося по характеристикам молодшої моделі з лінійки Xiaomi Mi Note 10. Основа роботи апарату – восьмиядерний чіпсет Snapdragon 730G, що складається з ядер Kryo 470, що мають максимальну тактову частоту 2,2 ГГц, а також графічний прискорювач Adreno 618. Що стосується обсягів пам’яті , то тут в наявності у користувача буде 6 ГБ ОП + 128 ГБ флеш пам’яті. Живиться девайс від ємного акумулятора на 5 260 мАг і підтримує швидку 30-ватну зарядку. Також є відомості про Full HD + AMOLED з діагоналлю 6,47 дюймів.

Xiaomi Mi Note 10 Lite пройшов сертифікацію і готується до виходу

А ось ті, хто сподівався і тут побачити 108-мегапіксельний сенсор, варто почати хвилюватися, так як замість нього розробники встановили 64-мегапіксельну камеру. Три інших модуля – це сенсори роздільною здатністю 8, 5 і 2 МП. Mi Note 10 Lite, як і всі представники Xiaomi, працюють на фірмовій графічній оболонці MIUI 11, заснованій на Android 10. Єдине, що поки залишається невідомим, так це вартість девайса.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.